Üdvözöljük az Ignitus Kft honlapján.


Cégünk Korlátolt Felelősségű Társaság formájában 2015. április óta áll kedves ügyfeleink rendelkezésére. Ezt megelőzően 11 éven keresztül egyéni vállalkozás formájában működött. Munkáinkat a megrendelő szemszögéből mérlegelve végezzük el, csak olyan módon, ahogy saját magunk számára is megoldanánk, hiszen ezek döntő többsége több évtizeden keresztül szolgálja megrendelőjét.

 

Fő tevékenységünk az intézményi, ipari épületek, üzletek, lakások építése és felújítása. Eszközökkel és szakemberekkel elsősorban az építőmesteri, felületképzési, valamint tető és homlokzati hőszigetelési munkák kivitelezéséhez rendelkezünk, de a teljes befejezéshez szükséges szakipari és szerelő kapacitást is tudjuk biztosítani.


Társaságunk vállalja az építőipari beruházások végrehajtását az alapoktól a kulcsrakész átadásig. Munkáinkat rövid határidővel, kiváló minőségben végezzük el, melyhez a feltételeket a képzett szakembergárda biztosítja.

 

Társaságunk legfontosabb piaca Budapest és Pest megye területén van, de az ország területén bárhol, a megrendelő által meghatározott helyszínen is végzünk munkákat.
Reméljük hamarosan Önt is az elégedett megrendelőink között tudhatjuk.


Üdvözlettel,


Fehér Gábor

 

Az oldal tetejére!